BlogBlog tornar
 • 3
 • Febrer
 • 2014

Collection Management for Lawyers - Curso de Gestión de Recobro para abogados en Madrid

Publicat per Redacció a Litigation - Dret Processal i Arbitratge, Dret Civil, Despatx d'Advocats comentar
CML - Gestión de recobro para abogados

Collection Management for Lawyer - Curso de Gestión de Recobro para abogados en Madrid, el próximo 11 de Febrero en el Hotel Hesperia Emperatriz. 

Objetivo

Este seminario resuelve los principales factores críticos para que un Bufete de Abogados pueda realizar de forma competitiva la Gestión Extrajudicial y Judicial de deuda vencida y descubrir todas las herramientas necesarias para incorporar esta rentable unidad de negocio a su portafolio de servicios.
 

¿A quién va dirigido?

Abogados. Líderes de Proyectos de Departamento de Recobro Extrajudicial. Directores, Gerentes y Responsables de bufete. Responsables del Departamento de Legales. Directores de Operaciones de empresas de servicios de Recobros Extrajudiciales. Directores de Gestión de Mora Avanzada de Bancos.
 

Contenido

Las claves del recobro Extrajudicial. El abogado impulsor – gestor. Involucrar en el proyecto a las personas adecuadas. Estructura de información y soportes. La tecnología una pieza clave para el recobro eficiente. Localización de deudores, Skip tracing. Modelos de negociación. Business Plan Collections. Aspectos legales en la actividad de recobro Extrajudicial: Ley de protección de datos. La autoregaulación del sector.

 

Si desea inscribirse lo puede hacer en la web oficial del evento (clique en la imagen superior de este texto y le dirigirá a la web oficial).

Deixi'ns el seu comentari

Ens encantaria conèixer la seva opinió. Si us plau, procuri que els seus comentaris estiguin relacionats amb aquesta entrada. Respecti també als altres lectors d'aquest blog. Els comentaris off-topic, promocionals, ofensius o il·legals seran editats i esborrats.

 

Enviar comentari
*Camp obligatori

Les nostres xarxes socials

Newsletter

¿Desitja rebre les últimes novetats de Fortuny Legal? Subscrigui's a la nostra Newsletter.

Enviar

Les nostres xarxes socials

El més llegit

 1. 1Objetivo: Incapacitación Judicial (Requisitos y Modus Operandi para la incapacitación de personas)
 2. 2¿La resolución registral del arrendamiento evita el desahucio?
 3. 3Las cláusulas "Claim Made" en el seguro de responsabilidad civil
 4. 4¿Debo quedarme una vivienda si no me la entregan en plazo?
 5. 5Nueva reforma de la Ley Concursal

El més comentat

 1. 2II Jornada Cumplen Catalunya - Corporate Compliance
 2. 1¿Mediar o pleitear?, ésa es la cuestión
 3. 1Objetivo: Incapacitación Judicial (Requisitos y Modus Operandi para la incapacitación de personas)
 4. 1Cláusula "Rebus Sic Standibus"
 5. 1Enlaces a webs sin conocimiento ni ánimo de lucro: enlace atípico

Últim vídeo

Bon Nadal, Felices Fiestas and a Happy New Year 2018

Le deseamos una feliz Navidad y que 2018 le traiga nuevos retos, proyectos e ilusiones.

Veure a: youtube

Categories

Veure més
Informació legal
x

Empresa: FAD Legal Boutique, S.L.P.

NIF: B-65851966

Direcció: Av. Francesc Macià 38, 12-5

Telèfon: + 34 937 242 294

e-mail: info@fortunylegal.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

Protecció de dades personals

Àmbit d'aplicació.- La present política de seguretat afecta qualsevol dada de caràcter personal dels usuaris d'Internet (en endavant, "els Usuaris") que visitin la pàgina web https://www.fortunylegal.com/ (en endavant, "la Pàgina Web" ), i omplin els formularis de sol licitud de reserva disponibles a la mateixa. Les dades personals dels usuaris seran tractades exclusivament pels anunciants de la Pàgina Web d'acord amb la seva pròpia política de seguretat. La Pàgina Web és gestionada per FAD Legal Boutique, S.L.P. amb CIF B-65851966 i domicili social al carrer Av. Francesc Macià 38, 12-5 (en endavant, "el Prestador del Servei").

Informació als usuaris de l'existència de fitxer i sol·licitud del consentiment per al tractament automatitzat de les seves dades: En relació amb les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris, el Prestador del Servei, com a mer encarregat del tractament, compleix estrictament la normativa vigent establerta en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant, "LOPD") i la resta de legislació que la desenvolupa.

Finalitat del tractament: Les dades personals facilitades pels usuaris seran tractats pels anunciants de la pàgina web amb la finalitat de gestionar la seva petició, quedant arxivats en fitxers de la seva responsabilitat.

Drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició: Els Usuaris que facilitin les seves dades personals, podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en qualsevol moment, sol · licitant per correu postal als anunciants de la pàgina web i, amb caràcter subsidiari, davant FAD Legal Boutique, S.L.P. amb CIF B-65851966 i domicili social al carrer Av. Francesc Macià 38, 12-5, incloent, còpia del DNI o NIF del titular de les dades. En aquest segon cas el Prestador del Servei es limitarà a tramitar la seva sol·licitud a l'anunciant que correspongui, segons el que estableix l'article 26 del Reial Decret 1702/2007.

Seguretat.- El Prestador del Servei assegura l'absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides i per això s'han adoptat mesures tècniques i organitzatives de seguretat per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat i garantir així la seva integritat i seguretat; especialment les previstes en el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. El Prestador del Servei no serà responsable, en cap cas, de les incidències que puguin sorgir al voltant de les dades personals quan es derivin bé d'un atac o accés no autoritzat als sistemes de tal manera que sigui impossible de detectar per les mesures de seguretat implantades o bé quan es degui a una falta de diligència dels Usuaris pel que fa a la guàrdia i custòdia de les seves claus d'accés o de les seves pròpies dades personals.

Veracitat de les dades.- Els Usuaris són responsables de la veracitat de les seves dades, comprometent-se a no introduir dades falses i a procedir a la modificació dels mateixos si fos necessari.

¿Necessita ajuda?

Nom*:
E-mail*:
Telèfon*:
¿En què podem ajudar-lo?*:
Enviar *Camp obligatori.

Política de cookies